2017-09-25 10:15:00

Avrupa ülkeleri arasında öğrenci değişim programı olan Erasmustern projesiyle  12 öğrenci yurtdışında staj yapabilecek.

Abdullah Gül Üniversitesi Koordinatörlüğünde Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Üniversite Sanayi Araştırma ve İşbirliği Vakfı (ÜSAİV) ortaklığında yürütülen Erasmustern Sataj Konsorsiyumu proje açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Proje ile 4 üniversitenin  öğrencileri Avrupa Birliği (AB) ülkelerinden birinde 2 veya 3 ay staj yapabilecek.

Toplantı ortakların tanışması ve Erasmustern yazılım programının tanıtımı ile başlatıldı. Erasmustern projesinin birinci döneminde yapılan etkinlikler ve süreç anlatıldı. Toplantı sonunda   proje yönetim sistemi ile ilgili kararlar alındı.

Proje ile ilgi bilgilendirme toplantıları önümüzdeki dönemde Üniveriste içinde ve ortaklar arasında yapılacaktır.