Haberler

  • AGÜ’de Uluslararası Festival

    31.05.2022 11:59

    9-13 Mayıs arasında AGÜ Uluslararası Ofisi tarafından International Fest düzenlendi.

    Etkinliğin ilk günü olan 9 Mayıs 2022 Avrupa Günü'nde Uluslararası Ofis önündeki stantta AGÜ öğrencilerine Erasmus projesi tanıtıldı ve Erasmus fırsatları hakkında bilgi verildi.

    Uluslararası Şenliğin ikinci gününde ...

  • AGÜ’de Bangladeş Günü

    31.05.2022 11:45

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ), Uluslararası Ofis ve Uluslararası Öğrenci Kulübü tarafından başlatılan Kültürlerarası Etkinlik Serisi kapsamında Bangladeş Günü gerçekleştirildi. Uluslararası Öğrenci Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen Bangladeş Günü etkinliği, Sümer Kampüsü ...

  • Avrupa Günü Toplantısı

    18.05.2022 11:45

    AGÜ Gençlik Fabrikası ortaklığı ile Avrupa Günü kapsamında Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen toplantıda üniversitenin Erasmus+ projelerinden faydalanan öğrenciler deneyimlerini paylaştı. Gençlik değişimi ile Portekiz'de projeye katılan Uluslararası Ofis'ten Arş. Gö ...

  • AGÜ, Uluslararası Personel Hareketliliği’ne Katıldı

    06.05.2022 11:30

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Uluslararası Ofis ve Erasmus Ofisi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Nimet Bulut, İspanya’nın Almeria şehrindeki Almeria Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Personel Hareketliliği’ne katıldı.

    Aralarında Erasmus ülkelerinin de olduğu toplam 49 uluslararası ofis temsilcisi ...

  • AGÜ'de Afrika Dünya Mirası Günü Kutlandı

    06.05.2022 10:15

    Abdullah Gül Üniversitesi'nde (AGÜ) Afrika Dünya Mirası Günü Kutlandı.

    İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Armağan Teke Lloyd’un konuşmasıyla başlayan etkinlikte Afrikalı öğrenciler, ülke sunumları, geleneksel dans gösterileri ve sergilerle Afrika’nın kültürel ve tarihi ze ...

  • Litvanya'ya Giden Erasmus Öğrencilerimizden Mesaj Var

    21.03.2022 14:55

    Erasmus öğrenim hareketliliği ile Litvanya’ya giden ve diğer ülkeleri görme fırsatı yakalayan öğrencilerimizden mesaj var: “Erasmus benim büyük bir hayalimdi ve bu hayal gerçekken daha güzelmiş. Özellikle yeni ülkeler görmek, yeni insanlar tanımak gerçekten insanın ufkunu açıyor. Bu sebeple eşsiz bir d ...

  • SKA4 :Eğitim sunumu

    09.03.2022 13:45

    2 Mart tarihinde AGÜ Uluslararası Ofis Direktörü Öğretim Görevlisi Nimet Bulut tarafından TED koleji lise öğrencilerine SKA4 :Eğitim sunumu gerçekleştirildi.

    Avrasya Uluslararası Yükseköğretim Zirvesi (EURIE)

    07.03.2022 15:30

    Abdullah Gül Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Nimet Bulut ve Öğr. Gör. Levent Demir bu yıl 7.si düzenlenen Avrasya Uluslararası Yükseköğretim Zirvesi (EURIE)’ne katıldı. 

    ‘EURIE eğitimde kıtaları birleştiriyor’ sloganıyla gerçekleşen zirve kapsamında y& ...

  • Erasmus Personel Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı

    22.02.2022 09:45

    Erasmus Personel Hareketliliği hakkında AGÜ idari personeline bilgilendirme toplantısı düzenledik. Toplantıya Yapı İşleri, Öğrenci İşleri, Personel, Kütüphane, Strateji Daire Başkanlıkları, Mühendislik, Mimarlık, Yönetim Bilimleri Fakülteleri ve Güvenlik Hizmetleri Birimleri katıldı.

    Konsorsiyum Staj Projesi Dönem Değerlendirme Toplantısı

    31.01.2022 16:28

    Kayseri Ticaret Odası, Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Kayseri Sanayi Odası, ÜSAİV Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı ortaklığı ile yürüttüğümüz konsorsiyum staj projesi dönem değerlendirme toplantısı için bir araya geldik.

    ...