2022-05-31 11:59:00

9-13 Mayıs arasında AGÜ Uluslararası Ofisi tarafından International Fest düzenlendi.

Etkinliğin ilk günü olan 9 Mayıs 2022 Avrupa Günü'nde Uluslararası Ofis önündeki stantta AGÜ öğrencilerine Erasmus projesi tanıtıldı ve Erasmus fırsatları hakkında bilgi verildi.

Uluslararası Şenliğin ikinci gününde, Litvanya'da öğrenim hareketliliğinde olan Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencimiz Mustafa Baha Bilen Erasmus deneyimlerini AGÜ öğrencileriyle paylaştı.

Dördüncü gün, Erasmus ile yurtdışına gidecek öğrencilere ayrılış öncesi oryantasyon programı düzenlendi.

Etkinliğin son gününde düzenlenen ülke stantlarını ziyaret eden öğrenciler hem gitmek istedikleri ülkeler hakkında hem de projeler hakkında bilgi aldılar.

Ülke bilgilendirmesinde Romanya, Polonya, Portekiz, Azerbaycan, Mısır, Hindistan ve Pakistan ülkeleri tanıtıldı.