0000-00-00 00:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi yeni anlaşmalar imzalayarak ortaklıklarını artırdı.

Universidad de los Andes Kolombiya’da bulunan bir araştırma üniversitesidir. Latin Amerika’nın en iyi 5 üniversitesinden biri olarak kabul edilmektedir. Tıp, mühendislik ve bilim alanında yoğunlaşmıştır. Kolombiya Eğitim Bakanlığı tarafından Ocak 2015'te verilen maksimum yüksek kaliteli kurumsal akreditasyonu almış birkaç Kolombiya üniversitesinden biridir.

AGÜ, Universidad de los Andes ile Mutabakat Zaptı ve Uluslararası Öğrenci Değişim Anlaşması imzaladı. Lovely Professional University ile Mutabakat Zaptı imzalandı. Lovely Professional University Hindistan’da bulunan özel bir üniversitedir. 50’den fazla ders sunar. Mühendislik, bilim, eğitim, hukuk vb. bölümlere sahiptir. Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılan Ulusal Kurumsal Sıralaması'nda Lovely Professional 81. olarak değerlendirildi.