2020-12-30 14:43:00

Erasmus+ Programı (2021-2027) Yeni Dönem Anlaşması İmzalanmıştır.

Erasmus + Programı yeni dönem bütçesi (2021-2027) Avrupa Parlamentosu ve Konsey tarafından varılan anlaşma ile onaylanmıştır. İlgili habere link'ten ulaşabilirsiniz.

26 milyar Avro'nun üzerinde özel bir bütçe ile, yeni program yalnızca daha kapsayıcı ve yenilikçi değil, aynı zamanda daha dijital ve daha yeşil projeler imkan sağlayacaktır. Yeni program, Avrupa Üniversiteleri, Erasmus Akademileri, Mesleki Eğitim Merkezleri ve DiscoverEU gibi yeni öncü girişimleri destekleyecektir.

2025 yılına kadar Avrupa Eğitim Alanına ulaşmanın anahtarı olacak ve gelecekteki büyüme için eğitim, öğretim, gençlik ve spor sektörlerini harekete geçirecek ve Avrupalı öğrenciler ile gençler için birçok yeni fırsat sağlayacaktır.