2022-10-24 14:45:00

Uluslararası haftalar, uluslararası gruplar halinde projeler üzerinde çalışacakları ve mümkün olduğunca çok milleti bir araya getirecekleri için öğrenciler için rekabetçi bir ortam yaratmaktadır.
Böyle bir programa katılmak öğrencilerin sadece teknik becerilerini değil aynı zamanda işbirliği, esneklik, uyum sağlama, sorun çözme kapasitesi gibi sosyal becerilerini de geliştirmelerini sağlar.
Uluslararası haftalar sadece öğrenciler için değil, aynı zamanda mentör olarak hareket edebilecek öğretim görevlilerinden biri için de bir ağ kurma fırsatıdır.
 
İlgili haftalar Brüksel ve Louvain-la-Neuve'deki (Brüksel'in 30 km güneyinde) farklı kampüslerde 9 hafta düzenlenecektir.
Bu haftaların her biri hakkında daha fazla bilgiye https://www.ephec.be/international-weeks adresinden ulaşabilir, ayrıca bu heyecan verici haftalardan birine katılmak isterseniz kayıt yaptırabilirsiniz, 

Örnek projenin adı ''From pedal car to phone-controlled vehicle'' ve 6-10 Şubat 2023 tarihleri arasında Brüksel kampüslerinden birinde gerçekleşecek. 

Katılım sınırlı olduğu için (yaklaşık 25 uluslararası öğrenci), ilk gelene ilk hizmet esasına göre ilgileneceklerini lütfen unutmayın.
Kurum başına ortalama 3 veya 4 öğrenciyi kabul edeceklerdir.

Daha fazla ayrıntı veya sorularınız için, bu proje haftasının Koordinatörü Sayın Hugo DELANNOY ile iletişime geçmekten çekinmeyiniz (h.delannoy@ephec.be).